IV EDICIÓ CL’HAP’24 26/10/24

Jornada Gospel & Soul & Funky

El CL’HAP! neix de les ganes de crear un esdeveniment que sigui tant un punt de trobada del món coral gospel&soul&funky com una aproximació a la seva música a partir de tallers i concerts.

El proper gaudirem de l‘edició número 4 al CC Collblanc Torrassa.

El TALLER del matí el conduirà en Nacho Melús, i al CONCERT de la tarda hi participarem quatre corals.

Agraïts sempre al Cicle de Blues & Boogie, que acollirà i ens permet d’organitzar-lo.

Properament disposareu de més informació.

CONCERT HOMENATGE A JEANNETTE 04/05/24

Aquest cop vam cantar en un Concert homenatge a la nostra compaña contralt Jeannette Reid, qui estimava la vida i ens duïa l’alegria al cor cada setmana.

En Manel García Sepúlveda i Units pel Gospel ens van acompanyar a l’escenari del centre Cívic El Sortidor per fer cantar aquest comiat.

Vam recaptar a favor des ONGs Kàlida i Polseres Candela.

CONCERT GOSPEL JOY AUDITORI DE CORNELLÀ 27/04/24

Enguany hem sigut el grup de música emergent en concert al Gospel Joy a l’Auditori de Cornellà.

l

CONCERT BENÈFIC A L’ATENEU DE SANT FOST DE CAMPSENTELLES 20/04/24

Vam serem-hi el passat 20 d’abril al Teatre de l’Ateneu de Sant Fost de Campsentelles per cantar a favor de l’ONG PONT SOLIDARI AL MÓN.

La solidaritat és un sentiment a New Gospel on donar, rebre i compartir és la mateixa cosa.

CONCERT PLAÇA DE LA CATEDRAL 10/02/24

Vam gaudir d’un concert molt especial al vell mig de la Plaça de la Catedral ple d’energia i alegria.

III EDICIÓ CL’HAP! 28/10/23

Jornada Gospel & Soul & Funky

El CL’HAP! neix de les ganes de crear un esdeveniment que sigui tant un punt de trobada del món coral gospel&soul&funky com una aproximació a la seva música a partir de tallers i concerts.

Enguany vam celebrar la 3a edició al CC Bellvitge-Gornal.

El TALLER del matí el va conduir en Nacho Melús, i al CONCERT de la tarda hi vam participar cinc corals.

Agraïts sempre al Cicle de Blues & Boogie, que ens va acollir i ens permet any rere any d’organitzar-lo.

CL’HAP! ’23

TALLER GOSPEL A CAN SUMARRO 19/06/23

Vam gaudir novament d’un taller ple de gospel, energia i bona gent.

CONCERT CRIPTA GAUDÍ 12/05/23

EN BENEFICI DE LA CREU ROJA

Vam viure una nit espectacular de música i solidaritat amb el concert que els de New Gospel vam oferir el passat 12 de maig a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló.

Vam tenir l’oportunitat d’obrir les nostres veus, sota la direcció de la Verònica Marín i acompanyats al piano per l’Abel Coll. Junts vam interpretar els temes del nostre repertori més recent, així com clàssics gòspel de sempre. A més, cantants i espectadors vam poder admirar la bellesa arquitectònica de la Cripta Gaudí, una obra del modernisme català declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Els beneficis del concert van ser en favor de la Creu Roja, que fa una tasca important d’ajuda humanitària arreu del món.

CANTADES NADAL’22

17/12/22 – Vam tornar a cantar plegats les nostres nadales al Pessebre Vivent Parc de la Remunta de L’Hospitalet.
Hi vam participar els cors MATINERS I COR DE NIT i NEW GOSPEL.

22/12/22 – Com ja és tradició, vam fer la tradicional cantada de NADAL AL CARRER al Pati de la Biblioteca de Can Sumarro.

24/12/22 – Aquest any vam poder participar amb una CANTADA DE NADALES al Mercat de Collblanc per a celebrar el Nadal de bon matí.

II EDICIÓ CL’HAP! 22/10/22

TOT TÉ UN INICI…

Ja fa molts anys que Pandit Nehru va dir que “les crisis tenen, almenys, l’avantatge que ens obliguen a pensar”.

A banda de forçar-nos a fer assaigs virtuals i altres coses rares, a New Gospel la pandèmia ens va fer néixer la idea d’establir en el calendari cultural de la ciutat de L’Hospitalet un esdeveniment que fos alhora punt de trobada del món coral gospel local i oportunitat de poder gaudir de tallers i concerts, creant sinergies entre diferents col·lectius afins.

Fou així com, de la mà del Cicle de Blues & Boogie, ens vam embolicar a organitzar la primera edició del CL’HAP!, ara fa un any. Va anar molt bé, ho vam gaudir molt i ens va refermar la idea que havíem de seguir endavant.

DONCS… HI VAM TORNAR!

El dissabte 22 d’octubre vam gaudir del taller matutí de 4h als espais de l’EMMCA, l’escola municipal de música, referent de l’activitat musical de la ciutat. Vam concentrar l’activitat formativa del matí en un macro taller, per al qual vam tenir la sort de poder comptar amb el Ramon Escalé, director dels BCN Gospel Messengers i tot un referent del panorama gospel al nostre país.

En acabar el taller, vam dinar junts i finalment vam anar cap al Centre Cultural Bellvitge-Gornal, on a les 17:30h. va tenir loc lloc el concert amb les corals de gospel locals (Gospel Hearts, Aires de Gospel i New Gospel) i les coral forània (Cor Gospel de l’Aliança del Poblenou i Cor Turull).