II EDICIÓ CL’HAP! 22/10/22

TOT TÉ UN INICI…

Ja fa molts anys que Pandit Nehru va dir que “les crisis tenen, almenys, l’avantatge que ens obliguen a pensar”.

A banda de forçar-nos a fer assaigs virtuals i altres coses rares, a New Gospel la pandèmia ens va fer néixer la idea d’establir en el calendari cultural de la ciutat de L’Hospitalet un esdeveniment que fos alhora punt de trobada del món coral gospel local i oportunitat de poder gaudir de tallers i concerts, creant sinergies entre diferents col·lectius afins.

Fou així com, de la mà del Cicle de Blues & Boogie, ens vam embolicar a organitzar la primera edició del CL’HAP!, ara fa un any. Va anar molt bé, ho vam gaudir molt i ens va refermar la idea que havíem de seguir endavant.

DONCS… HI VAM TORNAR!

El dissabte 22 d’octubre vam gaudir del taller matutí de 4h als espais de l’EMMCA, l’escola municipal de música, referent de l’activitat musical de la ciutat. Vam concentrar l’activitat formativa del matí en un macro taller, per al qual vam tenir la sort de poder comptar amb el Ramon Escalé, director dels BCN Gospel Messengers i tot un referent del panorama gospel al nostre país.

En acabar el taller, vam dinar junts i finalment vam anar cap al Centre Cultural Bellvitge-Gornal, on a les 17:30h. va tenir loc lloc el concert amb les corals de gospel locals (Gospel Hearts, Aires de Gospel i New Gospel) i les coral forània (Cor Gospel de l’Aliança del Poblenou i Cor Turull).