2ª JORNADA CL’HAP! 22/10/22

CL’HAP! 22

2a Jornada Gospel&Soul&Funky

TOT TÉ UN INICI…

Ja fa molts anys que Pandit Nehru va dir que “les crisis tenen, almenys, l’avantatge que ens obliguen a pensar”.

A banda de forçar-nos a fer assaigs virtuals i altres coses rares, a New Gospel la pandèmia ens va fer néixer la idea d’establir en el calendari cultural de la ciutat de L’Hospitalet un esdeveniment que fos alhora punt de trobada del món coral gospel local i oportunitat de poder gaudir de tallers i concerts, creant sinergies entre diferents col·lectius afins.

Fou així com, de la mà del Cicle de Blues & Boogie, ens vam embolicar a organitzar la primera edició del CL’HAP!, ara fa un any. Va anar molt bé, ho vam gaudir molt i ens va refermar la idea que havíem de seguir endavant.

DONCS… TORNEM-HI!

Volem mantenir l’estructura bàsica de la primera edició, però introduint-hi alguns canvis.

Pel que fa a la data, aneu-vos reservant el dissabte 22 d’octubre. Canviarem, això sí, d’escenari: enguany allotjarem el taller del matí (9h a 14h)als espais de l’EMMCA, l’escola municipal de música, referent de l’activitat musical de la ciutat. Concentrarem l’activitat formativa del matí en un macro taller, per al qual tenim la sort de poder comptar amb el Ramon Escalé, director dels BCN Gospel Messengers i tot un referent del panorama gospel al nostre país.

Acabat el taller, farem dinar popular al pati de l’EMMCA, preparat per la Cooperativa Mujeres Palante,

Havent dinat, creuarem la via per traslladar l’activitat al Centre Cultural Bellvitge-Gornal, on a les 17:30h. tindrà lloc el concert amb les corals de gospel locals (Cor Gospel de l’EMMCA, Gospel Hearts, Aires de Gospel i New Gospel) i les coral forànies  (Cor Gospel de l’Aliança del Poblenou i Cor Turull).

I si us queden energies i ganes de música, us convidem a rematar la nit amb el primer concert de l’edició 2022 del Cicle de Blues & Boogie, al Centre Cultural Collblanc-Torrassa.

Inscripcions al taller:

https://forms.gle/7KwtdsbkJvWhTWjw7

Reserva d’entrades per al concert a partir del 30 de setembre:

https://www.entrapolis.com/entradas/clhap-ii-jornada-gospel-soul-funky-de-lhospitalet-concert

Per a més informació:

https://newgospel.cat/contacte/